Rólunk-#pukkatakaro

A Pukka™ takarók, plédek, párnák és egyéb kiegészítők reményeink szerint egy valódi magyar sikertörténet kezdetét jelzik, hiszen nagyon hamar rendkívül népszerűvé váltak azok körében, akik előnyben részesítik a tucat helyett az egyedi, kézzel készített, ámde magas minőségű, hazai gyártású termékeket.
Rólunk:
Családi vállalkozás vagyunk; kis szériás, prémium minőségű kétoldalas takarókat és plédeket párnákat készítünk, termékeinket egyenesen a varróműhelyből küldjük el a vevőinknek!
Minden termékünk egyedi tervezésű és kivitelezésű;  kézzel készül szabódik,pontos méretekben.
Büszkék vagyunk rá, hogy egyre bővül a termékkínálatunk, folyamatosan figyeljük, hogy milyen újdonságokkal kedvezhetünk a Pukka™ takarók és kiegészítők kedvelőinek:)
Örömmel látjuk, hogy speciális termékeink, mint például vadász és horgász takaróink, egyedi szettjeink, vagy épp az utóbbi pár hónap slágertermékei, az arcmaszkok mind-mind rengeteg ember kedvencévé váltak.
 
Termékpalettánk:
Termékeink minden korosztály számára megfelelő méretekben és kivitelben készülnek; kicsiktől a legnagyobbakig mindenkit kiszolgálnak.
Ajándéknak is kiválóak, hiszen ki ne örülne egy jó meleg és selymesen puha takarónak?

Kétoldalas takarók

Gyerek pamut és plüss oldalú takarószett

Bébi kétoldalas takaró párna 70 x 100 cm

Vadász-horgász takarók

..és még sok más, további termék a "Kínálatunk"menüpontban!

 Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinktól kiváló értékeléseket kapunk, ez jelenti a legtöbbet számunkra, hiszen ezért dolgozunk, hogy mindenki örömmel, és elégedetten használja a PUKKA™ termékeket!

Véleményekért katt ide:  Vásárlói vélemények

 

Takaró videó összefoglaló