Zahlungsmöglichkeit
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Newsletter
Partner
Bewertung

Jäger Petrijünger Decke Hinterhalt Kissen

Hauptkategorie >Jäger Petrijünger Decke Hinterhalt Kissen

A vadászat és horgászat szerelmeseinek készültek speciális, egyedileg az igényeikre fejlesztett kiegészítőink, amelyek garantált komfortot csempésznek a várakozás óráiba. Ezen felül természetesen univerzálisan használható sátorozáshoz, természet fotózáshoz, utazáshoz, pihenéshez egyaránt. Kitűnő ajándékötlet, is egyben garantáltan örülni fog neki a megajándékozott! Gyapjú hatású anyaga nem szúr nem bök.
A praktikus hordozófülnek köszönhetően egyszerűen összetekerhető a takaró, és így könnyen magunkkal tudjuk vinni bárhová. A hordozó biztonsági TUC csattal záródik és hangtalanul nyitható. Mosógépben mosható 40 fokon, sok mosás után is eredeti puhaságát minőségét megőrzi! Vasalni nem kell.

 

 


Sortieren nach:


Takaró plédek egy-illetve kettő rétegben készülnek.

A dupla rétegű változatot a hűvösebb időkre ajánljuk, rendkívüli hőmegtartó képessége miatt.

Vele kiváltható akár a les zsák is! 

Les párnáink és takaróink egyedi méretben is rendelhetők 

Extra meleg, kényelmes bolyhozott gyapjú hatású(Fleece) anyagú Pukka les párnáink és takaróink végre elérhetők webshopunkban!
A #vadászat és #horgászat szerelmeseinek készültek speciális, egyedileg az igényeikre fejlesztett kiegészítőink, amelyek garantált komfortot csempésznek a várakozás óráiba.
Ezen felül természetesen univerzálisan használható sátorozáshoz, természet fotózáshoz, utazáshoz, pihenéshez egyaránt. Nem szúr nem bők!
Kitűnő ajándékötlet, garantáltan örülni fog neki a megajándékozott!
A praktikus hordozófülnek köszönhetően egyszerűen összetekerhető a takaró, és így könnyen magunkkal tudjuk vinni bárhová. A hordozó biztonsági TUC csattal záródik.
Egy-illetve kettő rétegben készül. A dupla rétegű változatot a hűvösebb időkre ajánljuk, rendkívüli hőmegtartó képessége miatt. Les párnáink és takaróink egyedi méretben is rendelhetők.

Mosógépben mosható 40 fokon. Mosás után még puhább és melegebb!

Sok mosás után is eredeti puhaságát minőségét megőrzi!

Vasalni nem kell.


WebShop System